Pályaválasztásom idején döntöttem el, hogy az alapokra fektetem a hangsúlyt, ezért kezdtem a férfiruha-készítés szakmával. Az akkori körülményeim viszont csak a munka mellett tették lehetővé, hogy további tanulmányokat folytassak, így a diploma után azonnal munkába álltam. A különböző cégeknél töltött idő alatt sikerült az alapoktól eljutnom a gyártásvezetői szintre, míg ezzel párhuzamosan tanulmányaim keretein belül a nőiszabó, szériázó-modellező szakmát is elsajátítottam.

A szakma iránti csillapíthatatlan vágyam és a kreativitásom kiterjedése érdekében kezdtem beruházni saját munkaeszközökbe. Ekkor már folyamatosan voltak egyedi megrendeléseim, ami viszonylag újat jelentett az életemben, hiszen a mérték utáni szabóság vette kezdetét. Az ilyen jellegű felkérésekre rányomta bélyegét, hogy felvételt nyertem egy neves tervező Haute Couture szalonjába, ahol elsősorban menyasszonyi és alkalmi ruhákat készítettünk egyéni megrendelésre.

Ekkor már a saját műhelyem is készen állt a nagyobb kapacitás befogadására. A szakmában töltött közel 20 év megtanított a gyorsaságra, pontosságra és nem utolsó sorban a minőségi munkára.